Gerecht

Restaurant

Onze topkok werkt zoveel mogelijk met ingrediënten van het Drentse land. De streek kent zovele smaken en staat garant voor een onvergetelijke smaakbeleving. Aardappelen en groenten worden grotendeels speciaal voor De Havixhorst verbouwd, het wild komt uit de regio, de paddenstoelen uit het bos en de kruiden uit de eigen kasteeltuin. Het zijn deze bijzonderheden die de kaart van De Havixhorst exclusief maken en verrassend nieuw dankzij de creativiteit van de keukenbrigade. De Havixhorst is voor gastronomie minnend Nederland een toplocatie. In het à la carte restaurant van De Havixhorst vindt u een menukaart waarin de meest veelzijdige, biologische en regionale gerechten zijn opgenomen. Omdat de chef per seizoen zorgvuldig de nieuwe gerechten samenstelt, garandeert hij u ieder moment van het jaar de meest verse ingrediënten.

Even kalm aan, even onderuit zakken en je thuis voelen. Dat is precies de reden waarom de Havixhorst ooit is ontstaan. Dat hebben we er in gehouden.

Sfeer-impressie

Lounge - Havixhorst

Lounge

Een plek om even weg te zakken, waar altijd de tijd is voor een goed gesprek. Een ontspannen sfeer in een comfortabele omgeving. Hier voel je je thuis, hier voel je je een beetje barones, schreef een journaliste zelfs ooit.

 

Terras

Terras

Wanneer het mooi weer is worden ontbijt, lunch en diner op één van de fraaie terrassen geserveerd, met uitzicht over de prachtige tuin. Maar u kunt er natuurlijk ook genieten van een goed glas wijn of een kopje koffie met huisgemaakte patisserie.

Geopend: 7 dagen in de week van 12.00-17.00 uur.

Reserveren


De Havixhorst
Schiphorsterweg 34 - 36
7957 ZG De Wijk DE SCHIPHORST


info@dehavixhorst.nl
0522441487