Lege wijnglazen

Feesten

De Havixhorst is een landgoed met veel locaties, veel mogelijkheden, veel sferen om een feest tot een unieke gebeurtenis te maken. De Tuinzaal met een prachtig aansluitend terras, het Koetshuis, het Schathuis met eveneens een groot terras met uitzicht op de boomgaard en de kas. Sfeer en succes verzekerd. 

De enige kaders voor een mooi feest wordt bij ons bepaald door luisterende wanden met geschiedenig of luisterrijke hagen en bomenrijen.

Feest

SEMINARS EN CONFERENTIES

Rijtjes bomen, rijtjes hagen en rijtjes beelden in de beeldentuin. Je komt er zomaar op het idee van om zelf eens de zaken rustig op een rijtje te zetten. Ruimte? Het vestigt zomaar de aandacht op ruimte voor nieuwe ideeën en voor wikken en wegen. Daar is rust voor nodig: de verademende rust van De Havixhorst. De Havixhorst beschikt over verschillende zalen voor uw vergadering, training, seminar of presentatie. Tijd voor de deelnemers en tijd voor nieuwe wegen is bij ons gegarandeerd. Wij doen de namelijk rest. De zekerheid dat er aan de verzorging alle aandacht wordt geschonken. Er zijn zes comfortabele zalen en alle benodigde apparatuur is aanwezig. Ter ontspanning hebben wij genoeg mogelijkheden. Daar kunnen wij op onze beurt nieuwe ideeën voor aanleveren.

Informatie aanvragen


De Havixhorst
Schiphorsterweg 34 - 36
7957 ZG De Wijk DE SCHIPHORST


info@dehavixhorst.nl
0522441487